در جامعه ای زندگی می کنیم که بیماری های زیادی فراگیر شده و دسترسی به داروها آسان است. در حال حاضر فردی که تنها ممکن است یک دل درد ساده داشته باشد، به راحتی به یک مسکن یا قرص مخصوص معده درد مراجعه می کند. البته داروها به طور کلی چیز بدی محسوب نمی شود، اما مصرف بی رویه و بدون نسخه می تواند اثرات جانبی و مضری برای بیمار به همراه داشته باشد.
سبک زندگی متاسفانه به گونه ای پیش می رود که بیماری های زیادی مانند زخم معده، انواع سکته ها، فشارخون، دیسک کمر، آرتروز، میگرن ها و … در زندگی ما پیدا شده است. تمامی این بیماری ها داروی مختص به خود را دارند که این داروها ممکن است اثرات جانبی زیادی به همراه داشته باشد.
البته بسیاری از افراد به طب سنتی روی آورده اند. انواع عرقیجات و مصرف نمک های ید دار یا ادویه های سالم، می تواند سبک زندگی ما را به کل تغییر دهد. اما چگونه می توانیم زندگی خود را بدون دارو پیش ببریم؟
مقالات مرتبط که ممکن است بپسندید:
هشدار: آلودگی هوا خطر آلزایمر را افزایش می دهد
چرا با پیشرفت تکنولوژی تغییر سبک زندگی واجب و ضروری است؟
۸۰ ایده خود مراقبتی برای حفظ سلامتی
داروی مضر
داروها یکی از مهم ترین مواد در زندگی ما به شمار می آید که در هر سبدی و در هر خانواده ای یافت می شود. بسیاری از مردم بدون خوردن یک دارو در روز، نمی توانند زندگی خود را پیش ببرند. داروها تاثیر زیادی بر سلامت جسم ما دارند و دیگر افرادی که با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم می کنند، روزانه چندین قرص و داروی مختلف مصرف می کنند.
داروها از عوارض جانبی زیادی برخوردار هستند و در دراز مدت بیماری های زیادی به وجود می آورند که شایع ترین آن، زخم معده می باشد. اگر شما در مقطعی از یک بیماری هستید که نیازمند یک مدت زمان مشخص برای مصرف دارو می باشید، موردی ندارد، اما مشکل اینجاست که بیشتر مردم بدون اینکه بیماری خاصی داشته باشند، سرخود و بدون نسخه پزشک از داروها استفاده می کنند. تاثیر داروها بر زندگی بسیار مشهود و برخی افراد نمی توانند بدون دارو خوردن سر کنند.
در حالی که تحقیقات نشان می دهد که سالیانه دو میلیون نفر به دلیل عوارض ناشی از زیاده روی در مصرف دارو، جان خود را از دست می دهند. به زندگی خود دقت کنید، حتی برای یک درد ساده به یک مسکن رو می آوریم یا اگر دچار انواع بیماری های اعصاب و روان یا معده درد شدیم، سعی می کنیم با دارو سرکوب کنیم.
چگونه می توانیم دارو را ترک کنیم؟
ابتدا بیماری خود را درمان کنید.
کنار نگذاشتن دارو بدین معنا نیست که شما حتی زمانی که بیماری جدی دارید، دست از مصرف دارو بکشید. داروها را با نسخه پزشک ادامه بدهید و در زمان مشخص شده توسط پزشک، آرام آرام ترک کنید.
نترسید
در حالی که بسیاری از افراد پس از بهبود یافتن به دلیل ترس از بازگشت دوباره بیماری، سرخود به دارو خوردن ادامه می دهند که می تواند به کل سیستم ایمنی بدن را نابود کند. اگر پزشک شما مشخص کرد که باید به آرامی مصرف داروی خود را قطع کنید، اصلا نترسید و آرام آرام دوز داروها را پایین بیاورید.
به پیش یک مشاور بروید
اگر احساس ترس شما به حدی شدید و غیرقابل سرکوب می باشد، به پیش یک متخصص یا مشاور بروید و از او برای سرکوب کردن ترس های خود کمک بخواهید. فقط طوری نباشد که با استفاده از قرص های آرام بخش، بخواهید قرص های قبلی را سرکوب کنید که دوباره بر می گردید سرخط!
رژیم غذایی سالم
بدن شما زمانی که بیمار می شود، بسیاری از مواد مغذی را از دست خواهد داد و مصرف داروهای شیمیایی اگرچه عفونت را از بین میبرد، اما سیستم ایمنی بدن را نابود می کند. صبور باشید و یک رژیم غذایی معقول برای بدنتان استفاده کنید تا سلامتی را بازیابید.
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که زود به زود بیمار می شوند، باید رژیم غذایی سالم و ارگانیک را در پیش بگیرید تا در زمان بیماری های مزمن، نیاز چندانی به داروها نداشته باشید. مخصوصا بیماری هایی مانند سرماخوردگی، معده درد، یبوست و …
مقالات مرتبط: ۷ غذای سرشار از روی کدام است: فواید سلامتی روی
طب سنتی
طب سنتی یکی از بهترین گزینه ها برای جایگزین داروهای شیمیایی می باشد. اگر مشکل حادی ندارید، سعی کنید داروهای شیمیایی را به کل کنار بگذارید و از طب سنتی استفاده کنید؛
به عنوان مثال سعی کنید برای سرکوب کردن دردها از انواع دمنوش یا عرقی جات استفاده نموده و به قرص های مسکن نگاه نکنید. طب سنتی می تواند نیاز شما را به داروهای شیمیایی بسیار کم کند و سیستم و عملکرد بدن شما را به حالت عادی برگرداند؛ در حالی که خوشبختانه طب سنتی مانند داروها، اعتیادآور نیست و مصرف آن نیز ضرر و عوارضی برای بدن ندارد.
مقاله مرتبط: اهمیت اتصال طب سنتی و طب مدرن
ورزش کنید
از اهمیت ورزش یک مقاله جدا هم بنویسیم، باز کاسته نمی شود. ورزش کردن میزان بیمار شدن شما را به یک سوم می رساند، و بیماری کمتر، به معنای مصرف داروهای کمتر می باشد. کم تحرکی می تواند شما را به انواع عارضه های قلبی و عروقی، فشارخون، چربی خون و دیابت دچار کند که در این صورت، نیاز مبرم به انواع داروها خواهید داشت. اما اگر ورزش کردن را شروع کنید، بدن شما خود به خود یک سیستم بدنی سالم را دنبال می کند و از خطرات جدی بیماری ها مصون هستید.
مقاله مرتبط: چگونه با ورزش احساس خشم و عصبانیت را کنترل کنیم؟
سلامت اعصاب و روان خود را حفظ کنید
بسیاری از کسانی که به انواع مسمومیت های دارویی دچار می شوند، بیمارانی هستند که با انواع و اقسام مشکلات روانی سرو کله میزنند. متاسفانه مصرف داروهای اعصاب به شدت افزایش یافته و افراد به دلیل داشتن زندگی های پرتنش، استرس و اضطراب و افسردگی، ناچارا به مصرف داروهای اعصاب رو می آورند که نه تنها عوارض جانبی زیادی بر بدن دارد، بلکه کاملا اعتیادآور هستند.
تلاش کنید به سراغ متخصص ها و مشاوران بروید و با مدیتیشن، یوگا، کتاب درمانی، مسافرت و … از اضطراب و استرس خود بکاهید. داروهای طب سنتی مصرف کنید و شاد باشید. و اگر در یک محیط استرس زا زندگی می کنید، محیط را ترک کنید تا بیش از پیش به اعصاب و روان شما صدمه ای وارد نشود.
پینگ بک: هشدار: آلودگی هوا خطر آلزایمر را افزایش می دهد - zivishen
پینگ بک: چگونه گذشته را رها کنیم: 16 نکته آسان برای رهایی از گذشته - zivishen
پینگ بک: چگونه در تابستان از بوی بد بدن در امان باشیم؟ 9 راهکار کارآمد - zivishen
پینگ بک: نحوه پیدایش بیماری های مدرن: چگونه بیماری های جدید رخ می دهند؟ - zivishen